Blog Sihatimerahjambu

Promosi Burger Bakar Abang Burn RM1 Sahaja!!

8:00 PM


As salam,

Ni nak habaq mai untuk orang-orang Kajang dan di kawasan sekitarnya. Burger Bakar Abang Burn ada buat promosi burger beef cheese pada harga hanya RM1 sahaja.Wahhhh!!!

Tapi syarat-syaratnya setiap orang hanya boleh beli sebiji sahaja. Yela burger murah, mana boleh beli lebih-lebih :) Di bawah ni aku kongsikan lokasi dan details.


Lokasi : Food Court Sg. Ramal Junction (berhadapan Shell Sg. Ramal)
Tarikh : 15 November 2014
Hari : Sabtu
Masa : 4.00 hingga 6.00 petang
Menu : Burger Beef Cheese sahaja



So esok bawa anak bini, sedara mara, sepupu sepapat, ipar duai, mak bapak, kengkawan terjah reramai ke sana. Kompom panjang orang beratur punya hehehe :)

Trimas Abang Burn, kalau ada rezeki boleh buat lagi promosi macamni :)

You Might Also Like

4 comments

  1. Terliuqqqq bak hang. Just wondering, macam mana nak makan tu ? Nampak gaya macam kena makan sekeping sekeping je ni XD

    ReplyDelete
  2. ni buat terasa macam nak makan bege la pulak...erkkkk!

    ReplyDelete