Blog Design Baru

10:48 AM


Bismillah,

Bla.. bla.. bla

Bla.. bla.. bla..

Bla.. bla.. bla

Bla.. bla.. bla..

(Keesokannya)

Eh sejak bila tukar layout? Tak perasan pon?

Sejak bla.. bla.. bla ko ke patratusnambelas semalam.

(touching)


**********

Ala buat apa nak tukar-tukar bagai? Tukar template, tukar header, ubah itu ini. Bukan boleh bagi trafik pon! Lagipun blog ko bukan femes mana. Afzal.. apjal apa?

Afzalsukasuki. Ko dah kenapa? Kelapa yang aku mintak ko parut tadi dah siap ke?

(baiya kerja part time tersebut terus terhegeh-hegeh belah kelapa untuk diparut)


**********



Trimas kepada designer, Azhafizah atas hasil kerja yang ohsem dan unbelibebel ini. Tema template baru ini konsep muhibbah dalam kejiranan, cubit peha kiri, pipi kanan dapat penampar. Ringkas, padat dan gebu.

Sengaja ubah selera. Hari-hari mengadap template ada muka sendiri (template lama).. mak aih jemu gak. Aku cadangkan kepada sesiapa yang rasa nak tukar template, boleh la rujuk Azhafizah. Thumb up untuk kekemasan, cepat dan mudah memberi kerjasama.

Aku sengaja up, takde komisyen tau. Jangan salah faham :)

You Might Also Like

18 comments

  1. atokkkkkkkkkkkkkkkkkkk..... smart headerrrr.... fiza kalu buat mmg zaza suka tgk hasil dia.. puas ht tgk dsign2 yg dia bt kt blog2 lain.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. header tu smart sebab encik arnab tu pakai suit. Cuba kalau dia pakai baju kelawar :P

      Delete
  2. smart blog. kemas.

    http://www.adarain.com

    ReplyDelete
  3. pedulikan org nk ckp apa janji kita hepi biarpun xdak trafik lalulintas ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha xpeduli mana pun sebab takde sape pun sebenarnya yang amik peduli :D

      Delete
  4. Replies
    1. saya pun suka.. sebab saya afzalsukasuki :)

      Delete
  5. Kalo tanya aku, haha 100x ganda aku suka yang ni... semart2.. cuma kan... haha.. nak topap sikit.. cuma nya kalo ruangan entry tu bukan wane putih, maksud aku warne kelabu dark or hitam... pergh memang semart la... aku tak ckp pun la blog aku wane itam tu smart, tp ntah la jiwa aku mengatakan kalo ruangan entry ko ni kalo warna dark bertambah smartnya.... hahaha... ok bai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ada fikirkan part tu korn, tapi aku juga fikirkan di kalangan pembaca aku merupakan golongan berumur. Latar belakang gelap mungkin menyukarkan mereka. Jadi aku korbankan keinginan aku tu untuk kemudahan mereka :)

      Delete
  6. First masuk dah impress dngan header tu tau

    ReplyDelete
  7. kak fizah memang terbaik..hasil tangan die cantik..

    ReplyDelete
  8. Cantik habis!Hehe.Lebih sempoiii.hehe

    www.duniafarisya.com

    ReplyDelete
  9. alalalalala..komisyen ape nak bagi ni..Thanks afzal sudi order ngan kite :)

    ReplyDelete