Kad Raya Selamat Tiba

8:59 AM


Bismillah,

Tup tup aku dah terima dua kad raya. Tak sangka plak dapat kad raya lagi tahun ni. Satu dari Zaza, satu lagi dari Shida.

kad raya Shida (biru) dan Zaza (bawah)


"Wah encik Afzal surat dari awek ke?", tegur bebudak LI kat opis aku ni.

"Haah, dua-dua awek bagi. Tapi title awek orang la", jawab aku ringkas

Trimas Zaza dan Shida, susah-susah je :)

Selang beberapa hari lepas tu, kad Azhafizah pulak aku terima. Cantik plak kad dia.. ye la design sendiri depan belakang huhu.

 design depan belakang, comel kombinasi warnanya

Trimas jugak Azhafizah untuk kad raya yang cun melecun tu. Tiga blogger yang aku kenal since 2011 lagi, ringan tulang dan tak kedekut ilmu. Maaf lah tahun ni Afzal tak sempat nak pos kad raya. Posponed tahun depan ye. Tahun ni busy buat kuih raya.

Orang ohsem, kad ohsem dan bertambah-tambah ohsemnya kalau terselit duit raya barang seringgit dua gituuu hehe :P

Kosong kosong ye kawan :)

You Might Also Like

5 comments

  1. wuwuwuw tahun ni nampak gayanya gua tak dpt sebarang kad :3

    ReplyDelete
  2. cantiknya kad design sendiri.. aku suka kad raya yg ada kartun lawak2

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..yeay dah sampai..eh, bukan ada duit raya ke dalam tu :p dah jadi bapak pun mana nak dapat duit rayanya pun.. kalau afzal nak balas dgn duit raya pun boleh..hahaha..

    ReplyDelete
  4. caliph pun ada bagi kan?/akak dapat dah hari ni dari dia..kad fiza dah dapat semalam..

    ReplyDelete