Segmen : Saya Nak Design Kad Raya

7:27 AM


Bismillah,

Siapa la yang tak kenal blogger merangkap designer, Azhafizah tu. Cerita pasal seorang blogger rajin ni, sekarang dia tengah buat segmen design kad raya secara PERCUMA! Kalau korang berminat, boleh join segmen ni dengan KLIK BANNER di bawah.


Segmen ni berlangsung hanya 3 hari sahaja dari 3 Julai hingga 5 Julai. Syarat-syaratnya pun mudah. So mana la tau rezeki korang kali ni nak dapatkan kad raya design sendiri kan?kan?


P/s : Hasil kerja Azhafizah tak pernah menghampakan aku :) For sure aku join

You Might Also Like

5 comments

  1. yeah, hasil kerja tak menghampakan, huhu~

    join too~~~ lau rjin, leh jenjalan ok :)

    http://nonasani.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

    ReplyDelete
  2. good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...

    Salam Ramadhan. Terima Kasih sudi menyertai "segmen : Saya Nak Kad Raya"
    Boleh semak senarai dan berblowalking sementara tunggu keputusan yang akan diumumkan pada 6 Julai 2015, 12:00pm.

    http://www.azhafizah.com/2015/07/segmen-saya-nak-design-kad-raya.html

    ReplyDelete
  4. goodluck dear. jemput join ga

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/07/first-giveaway-by-farhain-azmi.html

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum. Jemput join GA saya :)

    http://loveladyrq.blogspot.com/2015/07/eid-giveaway-happy-eids-card.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete