'> Nasi Goreng USA | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Sunday, September 20, 2015

Nasi Goreng USA


Bismillah,

Selama ni aku ingat menu ni acah-acah western gitu. Siap ada sosej, ada fries bagai. Tapi versi yang aku selalu order cuma ada telur mata dan daging masak merah. Ntah mana western nya aku pun tak tau.


Tapi kelmarin baru aku tau, nasi goreng USA tu stand for udang, sotong dan ayam. Selama ni aku makan, rasa dah cukup omputih sangat. Hidup-hidup kena kencing.

Aku dah agak ni semua agenda yahudi  *tetiba takde kena mengena

Kesimpulannya, sebelum order buat reseach. Ni la bahana tido time subjek sejarah dalam kelas dulu.

Hoho.

8 comments:

  1. hahahah baru tau jugak ni...USA - Udang Sotong Ayam

    ReplyDelete
  2. laaaa yekeee.. aku pon baru taw.. kah3

    ReplyDelete
  3. masalahnya takde pun udang sotong ayam? yg ada daging je, mungkin patut tuka jadi nasi goreng USD :))

    ReplyDelete
  4. kalau kat uia ada nasi goreng UIA,tak tahu la pulak kalau stand for udang ikan ayam haha

    ReplyDelete
  5. patutnya kena letak USAT. T stand for teloq. alang2 letak PUSAT terus best gak. aherrrrr

    ReplyDelete
  6. patutnya kena letak USAT. T stand for teloq. alang2 letak PUSAT terus best gak. aherrrrr

    ReplyDelete
  7. hahaha..baru tahu jugak..anda tidak keseorangan baru tahu..kelakar pulak rasa

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com