Blog Sihatimerahjambu

Cerita Pasal Anjing

10:52 AM


Bismillah,

Aku baru dapat mesej. Berkerut keniing aku sekejap. Berderau darah aku. Nak tak nak aku kena cepat. Kang tak memasal aku tanggung dosa.




     "Samsung user. Bagi mana-mana orang Islam yang menggunakan hp jenama samsung,
      please take note. Ce korang taip *#0*#  Pastu korang pegi touch kat kotak sensor.
      Pasti klik test image akan keluar gambar anjing. Memang kurang ajar la. Pandai betul
      orang yahudi jual barang dia. Nak merosakkan orang Islam..bla bla bla.
      Illuminati..bla  bla bla agenda yahudi.. bla bla bla.. karipap panas untuk dijual bla
      bla bla"


Tapi aku syukur, nasib aku pengguna Lenovo. Aku tak payah nak risau sebab gambar anjing tu ada kat telefon jenama samsung je. Bila aku try google gambar anjing kat fon aku.. keluar gambar timun.

Kus semangat.. nasib baik.


P/s : Ni bukan ke cerita zaman pra-sejarah? Ke yang forward cerita ni baru pakai telefon?




You Might Also Like

9 comments

  1. Replies
    1. hahaha awak antara pengguna bertuah macam saya
      :D

      Delete
  2. kejadahnya? hahahahahahh okey ke tu anjing dari babi kehkehkeh
    rajin betui depa dok cari no?

    p/s tok, ko tgh jd tok ketua kt mana pulak ni ada sorg ank buah ko dtg blog aku, trimas! ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape anak buah aku tu?sekarang aku superhero

      Delete
  3. nasib la da bertukar dari samsung. Tak penah tahu pun ada anjing terkurung dalam phone. eh? hewhewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan?nasib dah btukar awal2. Kalau tak tiap2 hari keje nak menyamak :P

      Delete
  4. zaman teknologi....semua benda mudah diviralkan.... ada yg kisah2 recycle 10 tahun lepas pun ada :-))

    ReplyDelete
  5. done folo, folo me back ;) http://acuyuhan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. pernah tahu pasal ni dan tak pernah ada handphone samsung..hehe

    ReplyDelete