'> Wordless Wednesday : Habis Huruf | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, February 10, 2016

Wordless Wednesday : Habis Huruf




6 comments:

  1. ooo rupanya dulu main mesej ni macam main twitter

    ReplyDelete
  2. ada kawan time matirk dulu, ktorg mmg susah nak paham mesej yg dia hantar.. sbbnya semuanya short form. smpi rasa mcm kena decipher satu2 ayat dia. xpon nak senang kena jumpa dia balik utk tny apa yg dia cuba bgtau.

    ReplyDelete
  3. mmg boleh mendatangkan kemenyirapan kalau berdepan dgn situasi habis huruf ni.

    ReplyDelete
  4. hai tok.. aku dtg ni haaa melawat ko.. kohkohkoh

    ReplyDelete
  5. itu sms..yang peliknya kat facebook dengan blog pun nak tulis shortform dah kenapa??geram je rasa..sampai tak paham apa sebenarnya dia nak tulis..

    ReplyDelete
  6. makanya kena tulis short form kalau tak nak habis huruf kan.

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com