Cetak Kad Nama Sepantas 30 Minit!

8:26 PM


Bismillah,

Tiga hari sebelum event, baru aku sedar aku takde kad nama. Kelam kabut tanya kengkawan yang buat kad nama. Kot la boleh siapkan kad aku dalam masa 3 hari. Semua kata tak sempat kalau nak ikutkan spec yang aku nak.

At last bila aku google, ada sorang kawan ni kenalkan satu kedai percetakan yang terletak di KL Sentral, tak jauh dari pejabat aku.

Nama kedai ni Q Print. Apa yang menariknya pasal kedai ni, lokasinya betul-betul bersebelahan pintu masuk utama. Ada banyak kaunter dan tak perlu banyak masa untuk berurusan.

Harga yang ditawarkan serendah RM20 dan jangka masa untuk siap seawal 30 minit! Aku buat kad nama biasa depan belakang, banyak warna untuk sekotak pada harga RM38. Masa aku submit design pukul 1.50 petang, pukul 2.20 petang aku dah boleh collect.

Sebenarnya aku boleh dapat pada harga yang lebih murah tapi hanya dapat disiapkan dalam masa 3 hari. Kad murah.. Take time. Nak cepat.. Costing sikit. Tepuk dada seluk poket la ye.

Untuk mereka yang urgent needed, aku syorkan Q Print seriously. Sangat cepat dan berbaloi!

Q Print Station
Kiosk 1, Level 1, KLIA Ekspres Departure Hall
P.O. Box 47, KL Sentral Station
50470 Kuala Lumpur, Malaysia.

+603 2273 8888

qprintstation@gmail.com

Waktu Operasi

. Isnin- Jumaat: 9 am - 7 pm 

Tutup 

. Solat Jumaat : 12.30 pm - 3.00 pm 
. Hari minggu & cuti am

Inside KL Sentral Station (KLIA Ekspres Departure Hall)

You Might Also Like

18 comments

  1. Replies
    1. Hahaha malu plak nak xchange. Kaf design senirik 😂

      Delete
  2. ingat buat part time dah tadi. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku memang minat nak buat design2 ni. Kalau ada peluang.. Why not 😋

      Delete
    2. Aku memang minat nak buat design2 ni. Kalau ada peluang.. Why not 😋

      Delete
  3. hoo kedai ni kee,selalu lepak kl sentral nampak kedai ni,mcm menarik,tp xtau la pulak ada pekhidmatan ni ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kemain lepak kl sentral. Keje sana ke? Tu la sblm ni tak tau gak.. Baru tau dlm minggu ni gak 😊

      Delete
  4. Pantas betul servis dia... harga pun murah. Okay la blh buat dkt sini utk next biz kad. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murah ea? Hehe. Tp mmg pantas pon. Skejap je siap

      Delete
  5. macam nie cepat lah sampai ke sbb2016. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha jangan la cenggitu kak malu saya :D

      Delete
  6. wah menarik tempat ni..boleh cuba try print sekali dua. dah ada kad tu, hulur² lah sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha nak hulur acane? Klu jumpa boleh la bagi 😆

      Delete
    2. Hahaha nak hulur acane? Klu jumpa boleh la bagi 😆

      Delete
  7. nasib lh sempat kalau tak mesti nangis tak ada kad nama .. kira ok lh tu ada tempat yang dapat buat cepat macam tu

    ReplyDelete