'> Bila Ex Beramah Mesra | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Saturday, May 21, 2016

Bila Ex Beramah Mesra


Bismillah,
Sebelum tu aku nak bagitau aku sayang sangat puan isteri. Ini sekadar cerita dan tak ada kena mengena dengan yang mati dan yang akan kena tido luar hahaha.

Tengah aku scroll facebook, aku nampak ex aku... A like post my other ex.. B. Eh dorang kenal ke? Ke dorang ada buat group ? Group? Macam buaya sangat aku ni haha.

Aku pun tanya si A. "Haah kawan. My course mate. Kenapa ye?", jawabnya. 

Aku pun bagitau si B tu kawan sekolah. Perbualan mati sampai situ je ye (untuk pengetahuan puan isteri)

Untung dah jadi bekas. Kalau in the real time aku hanging out with both of them.. Mau berpeluh ketiak aku nak hadap. Macamana la orang lain boleh pasang skandel bebanyak ek? Level berapa la tahap kencing dorang ni. 

Mujur la aku setia orangnya chia chia chia. Dan cukup lah puan isteri seorang je (sebagai penutup entri haha)


Past is past. Just forgive and forget 😊 


8 comments:

  1. amboi afzal dua ex! y dan z ada tak ehehe

    ReplyDelete
  2. awal dengan hujung post buat statement sayang bini...tau takutt!!!hahahah

    ReplyDelete
  3. hahahaha... mukadimah trus syg bini ye banglong. =P

    ReplyDelete
  4. perlu ada statement sayang bini tu..wajib! hehee

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com