Blog Sihatimerahjambu

Filem Warcraft Bakal Temui Peminat Pada Jun 2016

5:16 PM


Bismillah,

World of Warcraft adalah permainan MMORPG yang telah dilancarkan pada tahun 2004 oleh syarikat Blizzard Entertainment. Dulu kerja aku setiap malam sebelum tidur mesti mengadap game ni dulu tapi tak sangka tahun ini aku dapat peluang untuk lihat filemnya ditayangkan di pawagam.



Filem ini dijangka akan dilancarkan pada musim panas tahun ini, pada 10 Jun 2016 dan sangat ditunggu-tunggu oleh peminatnya di seluruh dunia. Pada asalnya filem ini mengisahkan tentang pertarungan dan pertembungan yang melibatkan berlainan bangsa di dunia, di antara kaum manusia dan Orc dan banyak konflik yang akan tercetus di dalamnya.


Trailer nya sudah secara rasminya dilancarkan di internet pada tahun 2016 dan berdefinisi tinggi (HD). Filem ini adalah hasil kerjasama di antara Universal Pictures dan Blizzard Entertainment dan aku percaya kipas-susah-mati WoW tak sabar untuk menantikan filem ini ditayangkan di seluruh pawagam seluruh negara

video


You Might Also Like

3 comments

  1. kat thailand dah keluar da cite nie..
    malaysia je lambat..
    jgn tekejut tak keluar wayang dah ade dvd hehe..

    kaissi.my

    ReplyDelete
  2. ala-ala Lord of The Ring ke? sebab ada Orc...hehe

    ReplyDelete
  3. tunggu husband download baru tengok..hihi

    ReplyDelete