'> Jom Exchange Blog Link! | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Thursday, July 28, 2016

Jom Exchange Blog Link!


Bismillah,

Hari ni aku nak update bloglist. Since aku tukar ke domain hari tu, tak terhapdet hapdet bloglist aku. Jangan kecik hati atau kecam sebab aku tak buang korang pun. Jangan plak ada yang hantar santau senyap senyap hahaha.

Aku dah fill up separuh yang mana aku war warkan dalam facebook. Kepada yang ada link aku dalam blog korang, let me know so I can do so. Kalau yang baru nak masukkan blog aku ke dalam bloglist korang.. pun bagitau gak. Aku pun akan masukkan korang ke dalam bloglist aku.

So bila aku ada bloglist ni, memudahkan aku sebenarnya. Nak hafal satu per satu kompom tak hengat, lagipun senang untuk aku jengah memandangkan masa untuk aku blogwalking terhad. Just drop your blog link kat komen di bawah, but first masukkan blog aku dalam blog list korang dulu. Aku akan terjah satu persatu :) Tak ada syarat lain, caj tersembunyi atau kena hantar kepada 20 orang yang lain jika tidak korang akan menerima malapetaka tujuh keturunan :D


So kepada kengkawan blogger yang berminat, jom exchange blog link!

13 comments:

  1. https://at-tarmizi.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok bro done update :D tq sudi exchange bloglist :D

      Delete
  2. aku tak santau... cuma aku nak bagitau... klau aku tgk blog aku xde dalam link ko tu.. ko tau..la...

    hahahaha..

    p.s : hebat ko..dah pakai dot.kom je..

    tahniah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha aku kompius apa blog ko.patut la tak terhapdet2.

      apa tahniahnya..biasa je pon haha.dah aku dah update blog ko dlm bloglist aku.mohon terharu :D

      Delete
  3. http://kucciecee.blogspot.com/

    nahh sudah..

    ReplyDelete
  4. nak selit sekali..! http://ainayazidstory.blogspot.my/
    da berzaman letak link banglong.. maklom la dlu aktif pastu berehat.. skrg bru aktif balik. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha sori adik ipar tak jadi..blog baru hapdet. semua bloglist ilang :D tu yg mohon inform balik.

      Jangan kecam banglong :D

      Delete
  5. as salam..tumpang sekaki..
    https://rodiahamir.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Dah ada kat bloglist afzal..terima kasih afzal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha pija kalau xseuruh pon mmg afzal letak :D tahap wajib dah

      Delete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com