Blog Sihatimerahjambu

NovelPlus : Aplikasi PERCUMA Untuk Pembaca Novel

12:57 PM


Bismillah,

Sape sini minat membaca cerpen? Novel? Genre cinta? Fiksyen? Seram mistik? Atau apa apa sahaja lah tapi malas nak mengadap PC atau lappy?


Seriously korang boleh baca semua novel dan cerpen dari pelbagai penulis kegemaran korang kat NovelPlus secara PERCUMA thru your mobile phone!
.

 


Korang tak payah nak ngadap lappy bagai untuk baca novel kegemaran korang, just download terus aplikasi NovelPlus di Google Play Store kat sini :




Sekarang aku boleh baca terus novel dan cerpen seram kat mana mana sahaja dan bila bila aku suka. Baca lah sampai lebam atau habis bateri hahaha.

Jom muat turun aplikasi NovelPlus korang sekarang juga melalui Google Play Store DI SINI

#novelplus

You Might Also Like

8 comments

  1. Replies
    1. ko install kat mana? Kat hp la bang..bukan PC hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. haah try la.mmg apps utk penggemar novel :)

      Delete
  3. Maisara mesti suka ni..dia suka baca novel tau.tak sabar dewasa katanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kemain maisara :D tapi bagus gak kak kalau dia dah mula membaca bacaan macam ni mana tau nanti dia boleh jadi blogger gak :D

      Delete
  4. ehem2.. dah install ker? harap pasni tak der la main game jer kejanya.. hoho

    ReplyDelete