'> Wordless Wednessday #25 | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, May 22, 2012

Wordless Wednessday #25




Ni kalau tak jadik cover model majalah Mangga,
kompom model majalah Bintang Kecil



P/s : Berdebar2 jantungku pas tengok spesis yang mengghairahkan cenggini!!

28 comments:

  1. Err..sudah jadi wordless tuesday apjal..confirm majalah tu laris kalau buat cover ni..

    ReplyDelete
  2. aku nak gelak ke nak menangis ni tgk gambar nih...hahahahahahahahhahaahhahhahahahahahhaah

    ReplyDelete
  3. hehhe
    xnak ler kutuk..
    kang ada yg kcik ati:)

    ReplyDelete
  4. waduh waduh kok begitu ayu...
    sdh ada pacar blm ...?

    ReplyDelete
  5. pesal plak WW arini tok ehehe...

    hemsem aih buat gaya cenggitu...hahaha...

    ReplyDelete
  6. oii belum rabu lagik lah... teruja tgk foto mengairahkan ni sampai ko x ingat hari eh? haha

    ReplyDelete
  7. hahhaa..hots sgt tu zal oii hahaa,, >.<

    ReplyDelete
  8. tok .. gambar tok ker nie...? ada iras iras la. nge... larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  9. huhu..
    sape ni...
    jatuh hati dh..HAHA

    ReplyDelete
  10. Auwwww...rasa ayu sangat lah tu.

    ReplyDelete
  11. Woi, cepatnya Rabu ngko niiiiiiiii hahahahah

    ReplyDelete
  12. heheee.... mane dapat ni tok. terharu die tok buat die pemes kejap

    ReplyDelete
  13. aku berapa kali tengok tarikh n hari..aku ingt aku yg tersilap..rupa2nya nag tok..kih2

    ReplyDelete
  14. model minyak rambut sesuaaiiii....

    ReplyDelete
  15. awww abe boleh bkenalan tak weee:D

    ReplyDelete
  16. luruh jantung aku. terkejut nyer psl.

    ReplyDelete
  17. model kolam renang majalah mangga

    ReplyDelete
  18. Majalah mangga , aksi tepi kolam..muntah ijo dah aku..musti mimpi ngeri aku mlm ni tgk...

    ReplyDelete
  19. skali tgk mmg lucu tp try tgk lama2 manis ada he =)

    ReplyDelete
  20. dia pun ada perasaan comel macam model mangga yang lain... :D

    ReplyDelete
  21. gambar ni dah lama tapi masih sgt 'popular' haha, even hacker pun ada pakai gambar ni

    ReplyDelete
  22. tertiba rasa nk pandang lagi...... aura budak nie ohsemm la.....he3

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com