'> Alahai Omak Den! | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, October 24, 2012

Alahai Omak Den!

Assalam,

Ni kelmarin punya cerita. Biasala aku kadang2 kalau penat giler babeng, aku terus jadi pasif. Buat muka kekwat, ketat.. seketat memasukkan henpon ke dalan lobang pusat. Ketat kan? Kalau tak caye cuba korang test tengok (ni kompom kalau korang buat time opis hour, esok korang dapat surat benti!) melainkan lobang pusat korang memang dah lobos!

Bila dah penat, mood nak melayan tu ke laut la jadinya. Bini aku borak la itu ini.. panjang berjela dia cakap, sepatah je aku jawab. Dari isu ekonomi ke gejala sosial.. sampai beralih ke sistem peranakan siput vavi pon dia citer. Aku? Masuk telinga kiri.. keluar telinga kanan. Time tu atas kepala aku nampak bantal! bantal!! Oh nikmatnya tidoooo~

Dah cenggitu punya cerita, mak aku cari bini aku. Berkerut2 muka dia bermakna ada benda dia nak tanya, tapi malu2 kambing. Akibat tak tertahan, di luah mati mak.. di telan mati apak mak aku lantas bertanya kepada bini aku yang polos ;

'Ape kena ngan Along tu Zati? Err gamaknya dia tak 'dapat' kot malam tadi?'

Demm!! Omakkk ni soalan pesen ape yang mak tanya ni adoyai kan aku dah blushing 2menet! Hahaha mak aku memang cenggitu. So tak hairan la orang kata dia sporting. Nasib la bini aku paham, risau gak kalau bini aku lari keliling taman kemalu-maluan.. ke-blushing-blushing-ngan dek soalan cepumas tersebut.


Alahai omak.. omak..


P/s : Mak aku pon dah bertukau jadik kelakau pas tengok Betul Ke Bohong!

24 comments:

  1. tu la ko afzal..buat muka spalstik sgt..hamek ko..kah..kah..kah..

    ReplyDelete
  2. hahaaha . mak salah fahamm !

    eh apa jwpan isterii ?hewhew

    ReplyDelete
  3. wahh makcik, makcik mmg spotim abes.

    gua teka jawapan isteri emm emm ahh

    ReplyDelete
  4. alahai hai hai.... pasne buat muke bahagia suda.. :D

    ReplyDelete
  5. Hahaha..mak eykau pk ke laen plak yerk! Tok sey demo. Huhuhu..

    ReplyDelete
  6. patut pun kau cam senget.. mak ko lg hardcore sinis nye :P haha

    ReplyDelete
  7. haahhah.. sporting nyer omak.... kan dah kene..... lenkali kasi senyum pepehal pun ..

    ReplyDelete
  8. tu ler... buat lagi muka ketat...dah mak kau perasan.....
    tapi kau jgn senyum pulak.... sebab kau dah tahu hang comfirm dapatttt! he3

    ReplyDelete
  9. TERBAIKKK LAA OMAKKK NI :D HAHAHAHHA...

    ReplyDelete
  10. dahsyat emak ekau ni..
    tu la buat lagi muka seposen.
    hehehehe

    ReplyDelete
  11. hahahahahhahahahaha.. kalau lah mak aku tanya macam tu kat bakal bini aku nanti, pasti aku yang akan berkurung dalam bilik air seminggu.hahahahaha

    ReplyDelete
  12. Hihihi. Aku rasa malu2 pulak dengan soalan bonus omak kau. Ahaha! Apa kejadah aku plak yg kena malu2? Kehkeh!

    Laen kali mohon jangan buat muka seketat memasukkan henpon dalam lobang pusat lagi pelisss

    ReplyDelete
  13. Tapi betul kan? sbb tak dpt kan? hahaha,

    ReplyDelete
  14. hahaha.. hamek! mak tok memang sporting alahai rindu pulak nak peluk ciums beliau.. mohon sampaikan salam kami ea tok buat mak tok dan apaknya sekali :)

    ReplyDelete
  15. kecian kalo xdapat...eh...

    (bukan tirah yg taip...hahaha)

    ReplyDelete

  16. haha. kan dah timbul syak wasangka.

    ReplyDelete
  17. Hahahahah..omak kan lahir dulu! tau benar dia :P

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com