Blog Sihatimerahjambu

Basuh Baju Sambil Mengerang Hahahampeh!

10:27 AM


As salam,

Ni citer lama, dulu2 la masa aku ada housemate dulu. Nama budak ni Syaiful Azhar Syed Suffian Al Buruj (oh bukan nama sebenar). Dia budak umah kitorang, rumah sewa kitorang ada 4 bilik, 4 orang so sorang amik sebilik la.

Almaklumla faham2 je la bila dah sorang sebilik ni, privacy terlebih2. Macam2 benda boleh buat sensorang dalam bilik kan? Tido pakai spender.. tido tak pakai pape pun boleh jadi! Ngeh2. So berbalik kepada citer kawan aku ni. Dia ada beli headfon, mungkin nak dengar mp3 la kot, aku tak amik port. Masuk bilik terus kunci pintu.

Nak dijadikan cerita kawan aku sorang lagi kat tandas, tengah basuh baju.. depan bilik si Syaiful plak tu. Tengah dia kusyuk basuh baju.. sekusyuk korek pusat.. tetiba dia dengar suara orang mengerang. Kuat weh.. giler ko tak kuat!! Kawan aku yang duduk bilik paling belakang pon boleh kua tanya apsal. Yela pelik, tetiba dengar orang mengerang.. tapi lain pesen dia punya mengerang ni!!

Tetiba bunyi mengerang hilang, si Syaiful kua bilik dengan muka toya dia cakap..

"Bunyi ringtone aku tadik"

Kahkahkah lahanat macam la bebudak lain tak tau dia pegi layan porno!! Kahkahkah




P/s : Aku dapat tau si Syaiful tu salah cucuk pin headphone kat laptop dia hahaha :D


You Might Also Like

31 comments

  1. oih oihhhh. tengok porno dosa oihhh!!!

    ReplyDelete
  2. Kahkahkah! Dah agak dah mesti porno punya. Ada hati lagi nak kaber line tu. Hahaha! Tu laa tgk porno lagi tak ajak kekawan terutamanya kau kan? Kan dah kantoi sorang2 :P Lenkali test la bukak volume tu slow2 dulu test tgk pin headfon tu dah pasang betul belum. Ops! Hahaha!

    #Dah2 kau takyah gatal2 nak komeng banyak kali kat entry yg sama. Aku update pas aku abes exam esok. Grrrrr

    ReplyDelete
  3. tak reti nak menipu tu..hhahah

    ReplyDelete
  4. elehhhh cite terbalik ni
    cite betul kamoo yg basuh baju smbil mengerang tu kan..nak cover line letew hahahahaha

    ReplyDelete
  5. haha. dia punya kaber line tak boleh blah...bunyi ringtone tu.

    ReplyDelete
  6. ha3.....remy ada cerita gak pasal geng2 serumah dulu.....
    lucah sikit tapi tak salah share kan...... ada 6 org dlm rumah tu.... tapi sampai sekarang kiteorg tertanya2.... sapa punya sabun berlubang kat dlm toilet tu ??? semua tak mengaku!!! cisss

    ReplyDelete
  7. ahahahaha. org tgh mood exam terbaca ni boleh gelak mcm org gila. adoi. ahahaha. abis la terkeluar ilmu ni. seriously ini lwk gila. hahaha

    ReplyDelete
  8. ahahha..lawak lah!..bila duk umah sewa ni mcm2 perangai house mate kan?? :)
    adakah ptt cakap bunyi ring tone..haha:P

    ReplyDelete
  9. hahahahaha.. syaiful ke afzal???hahahahahaha

    ReplyDelete
  10. haha kan dah terkantoi..lawak btol

    ReplyDelete
  11. aku agak ko la saiful itu kan

    ehhh

    sengal gile

    ReplyDelete
  12. haahah kantoi. kalau ringtone sekali pun, tak beragak.

    ReplyDelete
  13. ahahahha.... bahaya duk bilik sorg2 ni woiii :P

    ReplyDelete
  14. boleh pulak bagi alasan bunyi rington.hahaahahahha

    ReplyDelete
  15. boleh pulak bagi alasan bunyi rington.hahaahahahha

    ReplyDelete
  16. panjang bebenor nama bukan nama sebenar :P

    ReplyDelete
  17. ade ke nk letak ringtone mngerangg ? nmpak nor nipuu

    ReplyDelete
  18. bhahaha tapi memang adalah ringtone tu, macam harem je. pui. haha ni apesal tetiba teringat kenangan bengong ini : hmm hmm *musykil* haha

    ReplyDelete
  19. Singgah sini ....:-)
    Salam kenal...

    ReplyDelete
  20. hahahahhahaa..baik punya cover line ea..dan2 bunyi ringtone..bistu kalau kat public, takkan la selamba jer nak letaak ringtonee mengerang..hahaha

    citer remy pasal sabun berlubang tu pun lawak jugak..macam2 perangai..kahkahkah

    ReplyDelete
  21. kaberline biarlah logik haha ada ka di katanya bunyi ringtone huhu...

    ReplyDelete
  22. hihihi ringtone konon..
    macam2 ragam duk umah ngan kwan2..seronok..

    ReplyDelete
  23. ringtone abah kau..hahhaha tak menahan dengar ayat cover line dia..hahhaha

    ReplyDelete