Kompilasi Rupa Orang Bersin

12:00 PM


As salam,

Seorang photographer telah menangkap gambar beberapa model sukarela dengan mimik muka sedang bersin! Jurugambar tersebut Ulf Lundin yang berasal daripada Sweeden menamakan karyanya itu sebagai Bless You. Alahai macam2 cara orang nak bergambar kan?

Agak2 la kan, kalau korang bersin.. macamana la muka korang kan? Ada tak rupa salah satu gambar kat bawah ni?











sumber

You Might Also Like

20 comments

  1. Gelinyaaa. Haha ape ahh gambar ceni pun ade ke wooo ._.

    ReplyDelete
  2. gua rasa gua punya cara bersin lagi ayu

    ReplyDelete
  3. mohon derang buat gambo org tengah hembus hingus gak.. perghhhh! Lagi best kot == dah kembang tekak aku nak gi lunch hahahah mengong lu tuk >..<

    ReplyDelete
  4. nak terbersin den nengoknya...haha. ini pun boleh. betul2 berseni tukang amek gambar ni...jaghang-jaghang dapat tengok hasil cenggini.


    hmmm...mesti dia pakai baju hujan masa nak amek gambar kan?? huhu

    ReplyDelete
  5. teruknye rupa..huhu

    muka abam apzal ntah macam mana ek? hahaha

    ReplyDelete
  6. erkkk.. lain kali bersin tutup mulut.. dan jgn lupa sbut alhamdullilah :)

    ReplyDelete
  7. HAhaha.. kelakar.. tapi geli laaa... -__-

    ReplyDelete
  8. tak satu pun sama dengan di atas...akak bersin selalu sebut HASSSSHIMMMMM.....hahahaha...jadi tak lah teruk sangat rupanya.....geli wei..uwekkkk!!

    ReplyDelete
  9. hahahahahahahahaha. kemain lg mimik muka.

    ReplyDelete
  10. erkkk.... air liur... hihi

    ReplyDelete
  11. mak aih, part air liur terpercik tu , sempat jugak aku mengelak..
    ekekek..aksi spontan depan pc..hahhahaha

    ReplyDelete
  12. nakharomm..terkeluar karpap sardin gua tengok!

    ReplyDelete
  13. aduhai, syahdunya tengok.. kembang kempis nengoknya kan..

    ReplyDelete
  14. Takdo la weyh..muka aku cantik je bila terbersin

    ReplyDelete
  15. hahaha masa nak tarik mesti hodoh kan. masa dah lepas xnampak sebab tunduk. :P

    ReplyDelete
  16. time tu memang tak boleh nak kontrol ayu tok.....he3

    ReplyDelete
  17. adeshh..ilang ke ayuan dan ke enseman camni..kalau nak bersin tutup muka teruss..

    ReplyDelete
  18. Camana yea gaya bersin dengan slow motion ala-ala kontrol cun/macho ?

    ReplyDelete