Tayangan PERCUMA di IOI City Mall

10:23 AM


Bismillah,

Kalau korang berkelapangan, apa kata korang pergi menonton wayang di IOI City Mall yang terletak di Putrajaya (betul-betul di hadapan hospital Serdang) dan yang menariknya tiket diberi PERCUMA!

Promosi ini bersempena dengan perasmian pembukaan cawangan GSC di IOI City Mall pada 12 Februari 2015. Cetak kupon yang aku sertakan di bawah ni untuk menebus dua keping tiket. Setiap seorang boleh menebus maksimum 4 keping tiket.

Tiket hendaklah ditebus pada hari yang sama pada tarikh tayangan. Kaunter dibuka seawal 10 pagi dan siapa cepat dia dapat! Korang boleh cetak kupon dan jadual tayangan yang aku sertakan di bawah. Selamat menonton!



GPS : 2°58'16.90"N 101°42'39.25"E

You Might Also Like

8 comments

  1. nak tgk cita tamil la gini...
    hehe

    ReplyDelete
  2. sangat la tak sempat nak pegi huhuhu

    ReplyDelete
  3. Untung la boleh pegi tengok movie free. Esok baru nk terbang balik KL, terlepas sudah -_-

    ReplyDelete
  4. waaa bgusnya tp kite jauh ni...

    #klik nuffnang #visit me on shukranzahari.blogspot.com ..happy blogging

    ReplyDelete
  5. Apa lagi Afzal. bleh la tiap2 hari ko pegi. Baru2 ni pun ada free screening kat GSC Nu Sentral. Tapi akak tak sempat nak pegi sebab waktu ofis.

    ReplyDelete
  6. untunglah afzal dekat je kan..IOI City Mall pun Fiza tak pergi lagi..huhu

    ReplyDelete