Cara Mudah Untuk Menang iPad Air 2, Macbook dan Beg LV Ada Di Sini

9:56 AM


Bismillah,

Tak ramai yang tau lagi pasal benda ni. Sebab masih belum meluas lagi. Jadi aki nak kongsikan bagaimana cara korang untuk menangi iPad Air 2, Macbook dan beg LV dengan mudah.


Caranya senang, just daftar nama korang kat bawah ni dan share link korang di media sosial. Semakin ramai yang klik link yang korang share, semakin cerah la peluang korang nak menang.

Serius tak ramai yang tahu pasal benda ni. Daftar sekarang sebelum kengkawan aku yang lain buat liputan meluas pasal benda ni. Kang makin tipis plak peluang korang haha.


Hadiah-hadiah tersebut telah ditaja oleh Bandoru Store yang akan membuat Grand Opening Bandoru Store pada 5 & 6 November ini. Bandoru Store merupakan sebuah mall terbesar yang menawarkan pakaian-pakaian preloved berkualiti tinggi dan dijual pada harga yang murah. Lokasi mereka adalah di Batu 3, Shah Alam.

Kepada mereka yang menyertai peraduan ini, korang layak menerima baucer potongan harga sebanyak 20% daripada harga barangan yang korang beli.

Empat (4) orang pemenang bertuah akan dipilih sebagai pemenang dan layak menerima hadiah yang ditawalrkan mereka.

  1. Hadiah Pertama - 1 unit handbag Louis Vuitton (LV) multicolor petite (preloved)
  2. Hadiah Kedua - 1 unit Macbook
  3. Hadiah Ketiga & Keempat - iPad Air 2 setiap satu

Better korang daftar sekarang di link di bawah sebab peluang korang nak menang tu cerah sangat


You Might Also Like

4 comments

  1. wah handbag tu lagi mahai dari macbook

    ReplyDelete
  2. Hadiah best2..tapi macam susah je nak menang..heheh

    ReplyDelete
  3. wah bestnya kalau dapat. Semoga ada rezeki afzal ye.

    ReplyDelete